Gepubliceerd 15 juni 2022

Gezellige jeu-de-boulesdag bij De Rijnstreek

Weer een fantastische dag bij VV De Rijnstreek. Onder leiding van de wedstrijdorganisatie Samantha, Natasja, Bert en Juup Visser werd er om 11.00 voor het eerst gegooid. Een uurtje per wedstrijd en 13 punten om naar toe te werken. Lijkt simpel toch? Maar voor menigeen werd het een zwetend, fanatiek en meeslepend spel.

De zon scheen ook nog eens geweldig en dus zagen we steeds meer rode koontjes. Maar wat was het gezellig. We hadden namelijk 84 teams op het veld en met alle aanhang en publiek liepen er zomaar 200 mensen bij De Rijnstreek.

Dweilorkest

Rond de klok van 15.00 u. kwam dweilorkest ‘Dorst’ om de boel nog wat te boosten. Echt ouderwetse gezelligheid met een BBQ en een drukbezochte bar. De wedstrijdjes liepen door tot zo’n 16.00 uur.

En eigenlijk begon het spektakel dan pas, want wegingen  op voor de prijsuitreiking en loterij. Er stonden onder andere een tv, bbq, boodschappentassen, veel kaas en een parasol klaar voor de verloting. Maar niet voordat we de winnaars, top 3 en verliezers hadden bepaald.

Winnaar

Deze 3e editie werd gewonnen door Rene Lekkerkerker & Patrick Busscher. Gevolgd door Jack Sluijk & Bart Pouw om de top 3 af te sluiten door Dirk van Selm & Kjeld Hoogendoorn. En dan was er altijd een laatste. En ook zij verdienden voor een prijsje. Paula Lekkerkerker & Sjors Lekkerkerker.

Uitsmijter

De dag was dan nog zeker niet afgelopen. De uitsmijter is elk jaar voor Helemaal Top. En ze waren weer vol in de glitters aanwezig en met hun geweldige stemmen werd de sfeer opgezweept. De mannen uit Bodegraven zijn twee sessies geweest en er werd gefeest en gedanst. Rond de klok van 20.00 sloot de tap en werd het feest op een gezellige manier afgesloten. Het was een geweldige dag voor de club en voor de organisatie. Maar niet in de laatste plaats voor de deelnemers. We hebben nu al zin in het nieuwe jaar. Want dan is het toernooi precies op de jubileumdag van De Rijnstreek: 10 juni 2023. We zien iedereen graag dan!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN