6 december 2021

Eerste Fitkid lid bij Sportclub Reeuwijk

Op 27 oktober 2021 is Sportclub Reeuwijk gestart met Fitkids atletiek training voor 4-5 jarige kinderen. Deze training is op woensdag van 18:00-18:45 uur op de atletiekbaan van Sportclub Reeuwijk.

Nadruk leren sporten en bewegen

Bij Fit Kids training leggen ze de nadruk op leren sporten en lekker bewegen. Dit doen ze met behulp van spelletjes die met de atletiek onderdelen te maken hebben. Er is begonnen met 2 atleetjes, inmiddels zijn er 4 proef aan het draaien. Begin november gaf het enige meisje aan dat ze graag lid wilde worden.

Eerste Fitkid lid

Lois van 4 jaar is daarmee het eerste Fitkid lid van Sportclub Reeuwijk. Ze heeft heel veel plezier in de training en vindt alle onderdelen en spelletjes erg leuk. Ook haar broer Micha traint al bij Sportclub Reeuwijk bij de pupillen, op dezelfde tijd als zijn zusje. De trainers Marije en Aelin geven de training aan de fitkids en zien de jongere atleetjes met plezier sporten.

Ook interesse? U bent welkom op de website van Sportclub Reeuwijk, onder het kopje ”trainingen/trainingsdagen en tijden” vindt u de benodigde informatie. Iedereen is welkom bij Sportclub Reeuwijk om te komen sporten.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu