Gepubliceerd 1 maart 2023

Dubbelspel brengt kentering

TTV Reeuwijk Duo 1 ontving het Katwijkse Rijnsoever duo 3 in de zaal aan de Overtoom. De Katwijkers begonnen voortvarend en wonnen in vijf games van Jeroen Raaphorst en in vier spannende games van Dave van der Heiden. Daar trokken de Reeuwijkers dan wel een streep.

● Jeroen Raaphorst

De dubbel, als zo vaak de beslissende partij, vormde in deze wedstrijd de hefboom die alles in Reeuwijks voordeel deed kantelen. Zeer gedecideerd wonnen Raaphorst en Van der Heiden met 11-8, 11-5 en 13-11. Met de aansluiting in de partij op zak sleepte Raaphorst de gelijkmakende beurt uit het vuur door in vier games, maar met minimaal verschil zijn tweede partij te winnen. Winst of verlies lag in handen van Van der Heiden. Die had goed gekeken naar de openingspartij van Raaphorst. Tegen dezelfde tegenstander maakte Van der Heiden het ijskoud af in 11-3, 11-7 en 11-8. Winst dus voor TTV Reeuwijk duo 1 tegen Rijnsoever duo 3: 3-2. In West 3J voert Reeuwijk de subtop aan met 10 punten uit 4 wedstrijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN