1 maart 2023

Dubbelspel brengt kentering

TTV Reeuwijk Duo 1 ontving het Katwijkse Rijnsoever duo 3 in de zaal aan de Overtoom. De Katwijkers begonnen voortvarend en wonnen in vijf games van Jeroen Raaphorst en in vier spannende games van Dave van der Heiden. Daar trokken de Reeuwijkers dan wel een streep.

● Jeroen Raaphorst

De dubbel, als zo vaak de beslissende partij, vormde in deze wedstrijd de hefboom die alles in Reeuwijks voordeel deed kantelen. Zeer gedecideerd wonnen Raaphorst en Van der Heiden met 11-8, 11-5 en 13-11. Met de aansluiting in de partij op zak sleepte Raaphorst de gelijkmakende beurt uit het vuur door in vier games, maar met minimaal verschil zijn tweede partij te winnen. Winst of verlies lag in handen van Van der Heiden. Die had goed gekeken naar de openingspartij van Raaphorst. Tegen dezelfde tegenstander maakte Van der Heiden het ijskoud af in 11-3, 11-7 en 11-8. Winst dus voor TTV Reeuwijk duo 1 tegen Rijnsoever duo 3: 3-2. In West 3J voert Reeuwijk de subtop aan met 10 punten uit 4 wedstrijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu