Gepubliceerd 17 maart 2023

Dubbelprogramma TTV Reeuwijk brengt winst en verlies

TTV Reeuwijk speelde op dinsdag een inhaalwedstrijd in Delft bij DHC en ontving donderdag Rijnsoever 2 uit Katwijk. Waar de dinsdagse wedstrijd via uitstekende winstpartijen tot een 3-7 overwinning leidde voor André van der Laan, Marco Broer en Dennis Cornelisse, was de wedstrijd tegen Rijnsoever een ander verhaal.

In dezelfde samenstelling als op dinsdag opende Reeuwijk stroef. Twee maal een 0-3 verliesbeurt voor Broer en Van der Laan. Daarna zorgde Cornelisse voor de aansluiting door zijn partij in vijf games te winnen. Uiteindelijk wisten zowel Cornelisse als Van der Laan elk 2 partijen op hun naam te schrijven, maar daarmee was de koek op. Rijnsoever 2 bleek net even sterker en won dan ook met 4-6. In West 2D staat Reeuwijk 1 nu vijfde met 18 punten uit 5 wedstrijden.

● Dennis Cornelisse en André van der Laan.

Winst in dubbel redt Duo 1 niet

In Roelofarendsveen wachtte De Treffers 2 op Reeuwijk Duo 1. Een overwinning op de lager geplaatste “Veners” zou een mooie afsluiting van de eerste competitiehelft zijn. Maar het liep anders. Jeroen Raaphorst en Dave van der Heiden wisten hun enkelspelen niet in winst om te zetten. De eerste partijen werden bijzonder krap in vijf games verloren. Na de door Reeuwijk dan wel gewonnen dubbel, recht toe recht aan in drie games, werden de vierde en vijfde partij in vier games verloren. De Treffers duo 2 – TTV Reeuwijk duo 1: 4-1. Reeuwijk duo 1 staat in West 3J op de vijfde plaats met 11 punten uit 5 wedstrijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN