17 maart 2023

Dubbelprogramma TTV Reeuwijk brengt winst en verlies

TTV Reeuwijk speelde op dinsdag een inhaalwedstrijd in Delft bij DHC en ontving donderdag Rijnsoever 2 uit Katwijk. Waar de dinsdagse wedstrijd via uitstekende winstpartijen tot een 3-7 overwinning leidde voor André van der Laan, Marco Broer en Dennis Cornelisse, was de wedstrijd tegen Rijnsoever een ander verhaal.

In dezelfde samenstelling als op dinsdag opende Reeuwijk stroef. Twee maal een 0-3 verliesbeurt voor Broer en Van der Laan. Daarna zorgde Cornelisse voor de aansluiting door zijn partij in vijf games te winnen. Uiteindelijk wisten zowel Cornelisse als Van der Laan elk 2 partijen op hun naam te schrijven, maar daarmee was de koek op. Rijnsoever 2 bleek net even sterker en won dan ook met 4-6. In West 2D staat Reeuwijk 1 nu vijfde met 18 punten uit 5 wedstrijden.

● Dennis Cornelisse en André van der Laan.

Winst in dubbel redt Duo 1 niet

In Roelofarendsveen wachtte De Treffers 2 op Reeuwijk Duo 1. Een overwinning op de lager geplaatste “Veners” zou een mooie afsluiting van de eerste competitiehelft zijn. Maar het liep anders. Jeroen Raaphorst en Dave van der Heiden wisten hun enkelspelen niet in winst om te zetten. De eerste partijen werden bijzonder krap in vijf games verloren. Na de door Reeuwijk dan wel gewonnen dubbel, recht toe recht aan in drie games, werden de vierde en vijfde partij in vier games verloren. De Treffers duo 2 – TTV Reeuwijk duo 1: 4-1. Reeuwijk duo 1 staat in West 3J op de vijfde plaats met 11 punten uit 5 wedstrijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu