18 oktober 2022

Dordrecht zet TTV Reeuwijk simpel aan de kant

Uiteraard wisten Cees Voordouw, Dennis Cornelisse en Marco Broer dat Dordrecht 2 een sterke tegenstander zou worden. Maar de afstraffing door het Dordtse team kreeg wel erg makkelijk gestalte.

Broer, Cornelisse en Voordouw werden getrakteerd op uitslagen die aan duidelijkheid niets te wensen over lieten. Alleen Voordouw gunde de Dordtenaren geen “shoarma-wedstrijd”. In 5 zwaarbevochten games wist hij – voor de eer – zijn derde partij toch binnen te halen. Maar Reeuwijk zal, als Dordrecht aan de Overtoom 8a op bezoek komt, uit een ander vaatje moeten tappen. Dordrecht 2 – Reeuwijk 1: 9-1. Reeuwijk 1 staat West 2D op de 5 plaats met 20 punten uit 5 wedstrijden.

Wederom 3-2 verlies voor TTV Reeuwijk duo 1

● Jeroen Raaphorst

Het lijkt alsof het 1e duo team van Reeuwijk een abonnement heeft op 3-2 nederlagen deze najaarscompetitie. Waar vorig seizoen rond deze tijd de eerste zeges binnenkwamen, volharden Jeroen Raaphorst en Dave van der Heide in verliesbeurten. Tegen koploper Playfair 3, dat deze week Rijnsoever 3 naast zich moest dulden, begon Raaphorst goed. In 4 games (0-11, 9-11, 11-6, 13-15) knokte hij Reeuwijk duo 1 naar de voorsprong. Van der Heiden begon ook met hoopvol met 4-11, maar zag de Leimuidense tegenstandster toch de winst pakken. Met 1-1 togen Raaphorst en Van der Heiden richting de dubbelpartij. Deze wisten zij in 4 pittige games in Reeuwijks voordeel te beslissen. Waar de winnaar van de dubbel vaak ook de winnaar van de wedstrijd is in de duocompetitie, ditmaal liep het anders. Zowel Van der Heiden als Raaphorst gingen strijdend in 4 games onderuit en verloren daarmee alsnog hun wedstrijd. Toch lijkt het alsof Reeuwijk duo 1 qua spel kan gaan uitzien naar overwinningen. Tegen de koploper zat het er nét niet in. Playfair 3 – Reeuwijk duo 1: 3-2. Reeuwijk duo 1 staat in West 3G nu op plaats 4 met 8 punten uit 4 wedstrijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu