13 december 2020

Diploma’s voor synchroonzwemsters BZ&PC

Zaterdag 12 december namen zeven synchroonzwemsters van BZ&PC deel aan een diplomazwemsessie voor de onderbouw in zwembad de Kuil in Bodegraven. Eén zwemster ging proefzwemmen en zes zwemsters gingen op voor één van de aanloop diploma’s.

Op clubniveau

Normaal vinden de diplomazwemsessies in regionaal competitieverband plaats, maar vanwege de coronamaatregelen liggen de regionale en interregionale competities stil. Bij uitzondering heeft BZ&PC toestemming gekregen van de KNZB om op clubniveau een diplomazwemsessie te organiseren. Bij het diplomazwemmen worden de meiden beoordeeld op zeven verschillende onderdelen waaronder onder andere lenigheid en zwemmen op muziek.

Tevreden

Het jurypanel, met hoofdzakelijk juryleden van BZ&PC, was duidelijk tevreden over de neergezette prestaties, want alle meiden hebben hun diploma behaald: Harley Schouten en Jessie Schouten behaalden hun Basishouding diploma en Cécile Domburg behaalde haar Balletbeenhouding diploma. Jiska Gentenaar heeft proef meegezwommen bij Balletbeenhouding hiermee assisteerde ze Cécile bij de onderdelen die op muziek moesten worden gezwommen. En Anouchka Kuijf, Christianne van Vreedendaal en Amber Pouwelse behaalden hun spagaathouding diploma.

0 Shares
Sluit Menu