29 november 2022

Diploma’s en limieten voor synchroonzwemsters BZ&PC

Zondag 27 november vond er een interregionale limietenwedstrijd plaats voor het synchroonzwemmen in zwembad de Fluit te Leidschendam. BZ&PC nam met zeven zwemsters, verdeeld over drie categorieën, deel aan deze wedstrijd.

Bij een limietenwedstrijd moeten de zwemsters individueel vier figuren of elementen laten zien aan een jury-panel. Bij voldoende punten behalen de zwemsters een limiet. Heeft een zwemster twee limieten behaald, dan zwemt ze mee met het NK van dat seizoen. Anouchka Kuijf en Jiska Gentenaar behaalden beide een diploma.

Uitslagen:

Senioren: Feline Ewalds 62,3792 (limiet); Eva Vrieswijk 55,9755.

AGE II: Evi van Herwijnen 53,9706 (limiet); Amber Pouwelse 51,5752 (limiet); Anouchka Kuijf 47,9511 limet); Cécile Domburg 44,2679. AGE I: Jiska Gentenaar 45,6342.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu