De Rijnstreek zoekt met spoed voetbaldames

Het is 5 voor 12. De Rijnstreek dreigt haar damesafdeling en met name de oudste dames te verliezen. En dat wil het niet zomaar laten gebeuren. En roept daarom dames om lid te worden bij De Rijnstreek. Nieuwe dames zijn hard nodig om de damesafdeling overeind te houden..

In het nieuwe seizoen wil De Rijnstreek met een dames 1 en een meidenteam tot 16 jaar van start gaan. Maar daar zijn heel hard nieuwe meiden en dames voor nodig. Vandaar de oproep: Kom naar De Rijnstreek en kom in één van deze twee gezellige teams voetballen. Plezier staat voorop, maar ook deze meiden kunnen fanatiek zijn in het veld. Het ideale plaatje om er bij te komen voetballen.

Er kan gratis worden meegetraind op dinsdag- en donderdagavond. Het eerste halve seizoen kan gezien worden als een ‘proefperiode’. Ben je het na een paar maanden helemaal beu, dan kun je je kosteloos uitschrijven. Maar De Rijnstreek wil er natuurlijk voor zorgen dat dat niet gaat gebeuren.

Zin om te gaan voetballen of wil je overschrijven naar de Rijnstreek? Mail dan snel naar bestuur@vvderijnstreek.nl of loop eens mee op de trainingsdagen op dinsdag en donderdag.

• Foto: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu