6 september 2021

Claudia Kamal Ghatias en Jos van Wensveen naar NK judo -18

Tijdens de districtsjudokampioenschappen in Dordrecht hebben Claudia Kamal Ghatias en Jos van Veen zich afgelopen zaterdag tijdens het kwalificatietoernooi geplaatst voor het NK onder 18 dat op zaterdag 18 september wordt gehouden in Den Haag.

Eric Zwaan van Chikara Sport had met zijn vier judoka’s een kleine afvaardiging. Claudia Kamal Ghatias wist haar tweede partij met vol ippon te winnen. Zij werd tweede.

Jos van Wensveen startte met een ‘by’ en verloor zijn eerst wedstrijd. In de herkansing mocht hij alsnog judoën om brons en won deze wedstrijd met ippon.

• Claudia Kamal Ghatias en Jos van Wensveen naar NK in Den Haag.

Ricardo Kamal Ghatias en Lars Leuverink werden in de voorronden na sterk judo uitgeschakeld.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu