Gepubliceerd 6 juni 2022

Cees en Fred Voordouw winnen BedrijvenDubbelToernooi van TTV Reeuwijk

Het BedrijvenDubbelToernooi van TTV Reeuwijk was al weer twee jaar niet georganiseerd vanwege Corona. Het was dan ook even afwachten of zich na twee stille jaren wel voldoende teams zouden inschrijven. Maar gelukkig, 10 teams konden in de pot worden gestopt voor de loting.

• Fred en Cees Voordouw winnen dubbeltoernooi.

Indeling

In poule A kwamen terecht Hoornbeeck Studenten, Your Workout, Vof De Bouw, Allicht Lichtservice West en De Jong Plants. Poule B bestond uit Team Issos, Hielkema Interieurs, King Nuts, Team Brandschuur en het beruchte Baars Installatie Techniek. In beide poules speelden alle teams tegen elkaar in wedstrijden van twee x 6 minuten. De poulefase leverde mooie gevechten op, maar in beide poules kwamen twee teams als sterkste bovendrijven. Zij mochten het vervolgens in de kruisfinales tegen elkaar opnemen.

Kruisfinales

YourWorkout was in een kruisfinale, die zomaar een finale had mogen zijn, net te sterk voor Hielkema Interieurs. VOF de Bouw rekende met meer verschil af met King Nuts. Terwijl andere deelnemende teams zich verfristen aan de bar of zich nog verder in het zweet speelden op de vrij gekomen tafels, speelden Hielkema Interieurs tegen King Nuts om de derde plaats. De bronzen bekers gingen, na een bewogen wedstrijd, naar King Nuts van de broers Raaphorst. En was dit een teken aan de wand?

Your Workout

Immers, ook in de finale stonden twee broers samen te spelen. Cees en Fred Voordouw, 4 jaar geleden nog vroegtijdig uitgeschakeld, speelden tegen een geduchte tegenstander… het VOF de Bouw van Johan Riethoff en Dick van der Wilt.  Beide teams een combinatie van actieve en al enige tijd niet meer actieve tafeltennissers. De amusementswaarde van deze wedstrijd kwam het zeker ten goede. Your Workout won de eerste game van deze best of 3. VOF de Bouw knokte zich fraai terug door de tweede game te pakken. Daarna wist Your Workout zich net iets sterker en won de 3e game en het tournooi.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN