20 februari 2023

BZ&PC-zwemmers in subtop NK Masters

De zwemmers Hans van Wijk en Bart van der Zwaan namen afgelopen weekend mee aan het Nederlands Kampioenschap Masters. Beide kwamen in Heerenveen uit in de categorie 30+ en deden niet veel voor elkaar onder.

● Hans van Wijk (l) en Bart van der Zwaan (r) in subtop Masters.

Op de 100 meter wisselslag werd Hans op 0,8 seconde van het podium keurig 5e in een tijd van 1.06.08. Bart werd 6e in een tijd van 1.06.61. Op de 100 meter schoolslag waren de rollen omgedraaid Bart werd 5e in een tijd van 1.14.11 en Hans dus 6e in 1.14.21. De twee ervaren zwemmers kijken met voldoening terug op hun prestaties.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu