3 april 2019

Rohda ’76 pakt alsnog een punt tegen VEP

Afgelopen dinsdagavond stonden Rohda ’76 en VEP opnieuw tegenover elkaar. Eerder (9 maart) strandde de ontmoeting tussen beide teams halverwege de 1e helft door extreem slecht weer bij een 0-1 voorsprong voor de Woerdenaren. Die stand was dan ook het vertrekpunt om de wedstrijd verder uit te spelen. In de resterende 25 minuten van de 1e helft ging Rohda ’76 goed van start. Creëerde een paar hoekschoppen en kreeg

Roy Snijder op aangeven van Anwar Boussajra de kans op de gelijkmaker. Zijn schot miste nog de nodige precisie. Na rust bleef VEP loeren op een tweede doelpunt. Echt gevaarlijk werden de gasten niet. Rohda bleef vrij gemakkelijk overeind en had in de 54e min. bijna de 1-1 te pakken via een kopkans van Roy Snijder. Dick van Dam had daarna pech dat zijn snoeiharde vrije schop uiteen spatte op de bovenlat.

Rond de 88e minuut kreeg Rohda toch de gelijkmaker op het wedstrijdformulier. VEP-goalie Siebe Coffeng vloerde in het strafschopgebied de doorgebroken Joppe van Veldhuizen. Dat bracht Mitchell van Waveren naar de strafschopstip. De Rohda-aanvoerder maakte van elf meter geen fout: 1-1. Voor Van Waveren was het inmiddels z’n derde benutte strafschop in de laatste 3 wedstrijden.

Anwar Boussajra voor Rohda ’76 aan de bal tegen VEP.
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu