24 april 2019

Goede start Vriendenschaar in 2e seizoenshelft

Vriendenschaar is de 2e helft van het veldkorfbalseizoen goed begonnen. In Rotterdam versloegen de Bodegravers Erasmus met 9-13. Door de zege schoof Vriendenschaar van de laatste plaats naar de 5e plaats op de ranglijst in 2H. Vanaf het begin van de wedstrijd werden de twee beste schutters van de thuisclub in bedwang gehouden en pakten de dames van Vriendenschaar het voorverdedigen goed op. Vriendenschaar kwam goed op dreef. Over alle schijven werd gescoord: een doorloper door de één werd gevolgd door een mooi schot van de ander.

Zo kwam Vriendenschaar tot een voorsprong van 3-9 bij rust. Na rust kregen de Bodegravers het moeilijker toen in beide vakken een lange heer opgesteld stond. De Rotterdammers wisten knap terug te komen tot 9-10. Coach Ronald Kersseboom besloot toen een tactische wissel te doen, en bracht schutter Justin Kersseboom in de aanval en aanvoerder Edwin van Staalduinen (foto) naar het andere vak voor de rebound. Dit pakte goed uit, en zo eindigde de wedstrijd in een stand van 9-13.
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu