15 april 2019

DOSR te sterk voor ESTO

ESTO slaagde er niet in weer een stap te zetten richting handhaving in de 2e klas. De Bodegravers verloren de uitwedstrijd met 3-0 van gastheer DOSR. Na de gespeelde 1e helft was er hoop dat ESTO nog met een resultaat kon wegkomen. Daarin kregen de Bodegravers kansen om tot scoren te komen. Echter DOSR leek paal en doellat tot vriend te hebben waardoor ESTO-treffers uitbleven. In de 2e helft pakte DOSR al snel de leiding. Inleiding tot de openingstreffer was een verkeerde pass van Jordy Romijn op het middenveld. ESTO liep daaropvolgend in het mes van een snelle counter: 1-0.

In de achtervolging stuitte ESTO op de stugge defensie van DOSR. Het lukte ESTO niet reële kansen te creëren. Ook twee vrije schoppen van Wouter-Jan Bos net voor het strafschopgebied van de Veenders gaven geen soelaas. Toen DOSR in de 71e minuut ook nog de 2-0 op het scorebord bracht, kon ESTO de wedstrijd wel als verliespartij afvinken. In de slotminuten bekrachtigde de thuisclub met de 3-0 de betere ploeg van de middag te zijn. ESTO zakte door de nederlaag 1 plaats in de rangschikking, maar staat nog wel net boven de nacompetitiestreep.  

OPNIEUW GELE KAART NIET OP HET WEDSTRIJDFORMULIER!

Tijdens de wedstrijd kreeg Job Mooren van DOSR een gele kaart. Echter deze noteerde scheidsrechter Wagner niet op het wedstrijdformulier. ESTO maakte uiteraard daar bezwaar tegen op het wedstrijdformulier. Op aandringen van ESTO liet de Haagse scheidsrechter wel weten dit nog aan de KNVB door te geven. Het is nog de vraag of dit zal gebeuren, want het is niet de eerste keer dat de eigenzinnige arbiter een gele kaart niet op het wedstrijdformulier vermeld. Een paar weken geleden tijdens de wedstrijd Stompwijk ’92-ONA gebeurde dat ook al. Pas later kwam de KNVB er zelf achter dat een gele kaart niet op het wedstrijdformulier was terecht gekomen. En heeft dan ook toen de arbiter om opheldering gevraagd.

Nu is Wagner niet de jongste meer en is ie misschien al een beetje vergeetachtig maar een gele kaart niet op het wedstrijdformulier vermelden, is natuurlijk not done!

• Bericht: André van Egdom

• Kevin Duthler schermt de bal af. De aanvaller wist voor ESTO het net niet te vinden.
• Rob Bruijnen rent achter z’n tegenstander aan. Ook hij had geen gemakkelijke middag tegen DOSR.
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu