Gesprek van de Dag over belastingaangifte, melden van huiselijk geweld en 100 jaar VV Bodegraven

Hoe zit het met het invullen van de belastingaangifte voor inwoners die het financieel niet zo breed hebben? Waarom is het belangrijk dat vrijwilligersorganisaties weten wat ze moeten doen wanneer ze vermoeden dat er sprake is van huiselijk geweld of kindermishandeling? Hoe gaat de 100-jarige Voetbal Vereniging Bodegraven overleven zonder jeugdafdeling?

Op deze en meer vragen wordt deze week vanaf zondag 22 maart een antwoord gegeven door de gasten die aan tafel zitten bij AnneMarie Visser in de lokale talkshow Gesprek van de Dag. Fred Voortman, voorzitter van Stichting Vota, Ramona van Burik, sociaal werker bij SAM én Danny Mourits, Clubicoon bij VV Bodegraven.

Gesprek van de Dag is het televisieprogramma van RTV Boderaven, waarin inwoners aan het woord komen over actuele zaken en opmerkelijk nieuws uit onze gemeente en is komende week vanaf zondag 22 maart vanaf 19:00 uur op ieder oneven uur te zien op het televisiekanaal van RTV Bodegraven. Terugkijken kan natuurlijk ook, via de Facebookpagina Gesprek van de Dag en de website van RTV Bodegraven.

0 Shares
Sluit Menu