Gepubliceerd 16 juni 2024

Annet Perdijk in Gast uit de Streek

Annet Perdijk uit Reeuwijk heeft via diverse workshops zichzelf schilderen geleerd. Ze schildert abstracte schilderijen. Tijdens het Nationale Atelierweekend van 22 en 23 juni, is haar galerie aan de Waterdekmos 2 in Reeuwijk te bezoeken. In het radioprogramma Gast uit de Streek vertelt ze dat ze na een burnout in 2010 is begonnen met schilderen en zich steeds verder heeft ontwikkelt.

Veel mensen uit Reeuwijk en Driebruggen kennen haar waarschijnlijk nog als lerares van de basisschool. Inmiddels werkt ze drie dagen per week als vrijwilligerscoördinator bij Alrijne Zorggroep verpleeghuis Oudshoorn.

He interview wordt bij BR6 uitgezonden op maandag 17 juni om 20.00 uur en dinsdag 18 juni om 22.00 uur en op zaterdag en zondag om 19.00 uur. Het interview is ook terug te horen op Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN