16 november 2019

Bodegraven niet opgewassen tegen Zevenhoven

Tegen Zevenhoven had Bodegraven niet veel in te brengen. De Zevenhovenaren, die met een overwinning naar de 2e plaats in 4B konden opschuiven, hadden de vis al na 45 minuten op het droge: 0-3. Bodegraven had het vooral in de 1e helft verdedigend zwaar en wist aanvallend met Gerrit Hulters en Mitchell v.d. Tier in de spits niets af te dwingen. Mitchell v.d. Tier moest zich zelfs in de 1e helft door een blessure laten vervangen.

Na rust probeerde Bodegraven nog voor een eretreffer te gaan. Die had Gerrit Hulters wellicht nog kunnen maken maar hij kwam tijd te kort voor een schot op doel. Zevenhoven daarentegen bleef de wedstrijd controleren en creëerde genoeg kansen voor meer doelpunten. Dani de Wit haalde voor Bodegraven ook nog een bal van de doellijn. Uiteindelijk kreeg Zevenhoven er toch nog eentje in: 0-4.

Voor de wedstrijd werd nog 1 minuut stilte in acht genomen vanwege het overlijden van Bodegraven oud-voorzitter Piebe Kooistra.

• Bericht: André van Egdom

• Mitchell v.d. Tier (nr. 9) tracht nog bij de bal te komen. Later in de 1e helft liet hij zich vervangen door een blessure.
• Amini Bakkali glipt langs z’n tegenstander.
• Youri Voordouw klimt in de lucht voor een kopduel.
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu