5 februari 2020

Belangrijke zege BZ&PC-heren | Monsterscore voor damesteam

Het herenteam van BZ&PC boekte een belangrijke zege op OZ&PC. In zwembad De Kuil werd het 15-9 voor de Bodegravers. Daarmee staat BZ&PC weer 4e in de 1e Divisie A. BZ&PC begon stroef aan de wedstrijd. Wist geen grip te krijgen op de beste speler bij OZ&PC. Toch werd het 1e part afgesloten met een 4-3 voorspong. In het 2e part liep BZ&PC verder uit naar 10-5. Terwijl bij OZ&PC irritaties de overhand kregen, behield BZ&PC de concentratie en het goede samenspel in het 3e part. Mede dankzij 2 doelpunten van Luca Groenendijk en een paar goede reddingen van Robin Nieuwhof werd de 3e periode afgesloten met een 12-6 voorsprong. Dankzij doelpunten van Rick Sandifort, Rob Peek en Joey Schellingerhout werd de eindstand 15-9 in het voordeel van BZ&PC.

Monsterscore voor damesteam

De BZ&PC-dames walsten in Zoetermeer met 4-19 over WZC. BZ&PC bereikte deze monsterzege ook nog zonder Topscoorster Melissa Dongelmans. Vooral in het 2e part zette BZ&PC aan. Met uitgespeelde aanvallen afgewisseld met snelle contra’s stootte BZ&PC door naar een stand van 0-8, waarbij keepster Noah Boswinkel ook nog een aantal mooie reddingen verrichtte om haar doel schoon te houden. Pas halverwege het 3e part wist Zoetermeer iets terug te doen door het eerste doelpunt te scoren. Met hoog tempo bleef BZ&PC het spel dicteren waardoor het doelpunt van Jennifer den Besten in de laatste seconde een einstand van 4-19 op het scorebord bracht. Britt van Dam bracht met 5 treffers de meeste doelpunten voor BZ&PC op het scorebord.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu