6 januari 2020

Bekendmaking Team van de Eeuw. Mis het niet!

Na weken van stemmen is het aankomende zaterdag 11 januari zo ver, dan worden de beste vv Bodegraven-spelers uit de afgelopen eeuw bekend gemaakt. Naast de presentatie van het team, worden er ook andere feestelijke activiteiten georganiseerd, die zorgen voor een weerzien met veel oud-leden. De activiteitenplanning voor de middag ziet er als volgt uit:

  • 14.30 u Wedstrijd oud-kampioenen tegen VVB 1
  • 17.00 u Bekendmaking Team van de Eeuw
  • 18.00 u Borrelen door leden, oud-leden & supporters

Wedstrijd oud-kampioenen tegen VVB 1

De dag zal om half 3 afgetrapt worden door een selectie van oud-spelers uit de kampioensteams van 2005, 2010 en 2015. Zij zullen het opnemen tegen het huidige eerste team van Bodegraven. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Zijn de oud-spelers net zo goed als tijdens hun kampioensjaren?

Bekendmaking Team van de Eeuw

Tijdens een presentatie zal bekend worden gemaakt welke spelers in het Team van de Eeuw zitten. Een plekje in dit team betekent eeuwige roem en geeft aan dat iemand tot de beste spelers behoort uit de 100-jarige geschiedenis van de vereniging.

Borrelen door leden, oud-leden & supporters

Na de presentatie van het Team van de Eeuw zal de presentatie na worden besproken door de aanwezige leden, oud-leden & supporters. Dit zal gebeuren onder het genot van een hapje en een drankje.

Mis het niet!

Naast leden zijn dus ook alle oud-leden en toeschouwers welkom. Wees er bij en blik met ons terug in de rijke voetbalgeschiedenis van vv Bodegraven.  

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu