Gepubliceerd 8 november 2022

Succesvolle diplomazwemsessie voor BZ&PC

Zaterdag 5 november vond er een diplomazwemsessie plaats voor de onderbouw van de synchroonzwemsters. De sessie vond plaats in zwembad Aquamar te Katwijk. BZ&PC werd door maar liefst twaalf zwemsters vertegenwoordigd op verschillende niveaus.

De meiden moesten in diverse onderdelen aan verschillende jurypanels laten zien of ze aan de diploma-eisen voldoen. Denk hierbij aan onder andere zwemslagen, houdingen, lenigheid en ook het zwemmen op muziek.  Met trots weet BZ&PC te melden dat alle twaalf de zwemsters hun diploma behaald hebben. De uitslag was als volgt:

Basishoudingdiploma: Carlijn Zomer 31 punten, Lynn van Bemmelen 26 punten, Yill de Winter 33 punten, Noa Rijkaart 30 punten, Sterre van der Star 33 punten, Febe van Cittard  27 punten en Sue Edelman 25 punten.

Balletbeendiploma: Eva Bode 37 punten en Harley Schouten 37 punten.

Spagaatdiploma: Charly van Barneveld 47 punten en Jessie Schouten 46 punten

Barracudadiploma: Jiska Gentenaar 40 punten.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN