8 november 2022

Succesvolle diplomazwemsessie voor BZ&PC

Zaterdag 5 november vond er een diplomazwemsessie plaats voor de onderbouw van de synchroonzwemsters. De sessie vond plaats in zwembad Aquamar te Katwijk. BZ&PC werd door maar liefst twaalf zwemsters vertegenwoordigd op verschillende niveaus.

De meiden moesten in diverse onderdelen aan verschillende jurypanels laten zien of ze aan de diploma-eisen voldoen. Denk hierbij aan onder andere zwemslagen, houdingen, lenigheid en ook het zwemmen op muziek.  Met trots weet BZ&PC te melden dat alle twaalf de zwemsters hun diploma behaald hebben. De uitslag was als volgt:

Basishoudingdiploma: Carlijn Zomer 31 punten, Lynn van Bemmelen 26 punten, Yill de Winter 33 punten, Noa Rijkaart 30 punten, Sterre van der Star 33 punten, Febe van Cittard  27 punten en Sue Edelman 25 punten.

Balletbeendiploma: Eva Bode 37 punten en Harley Schouten 37 punten.

Spagaatdiploma: Charly van Barneveld 47 punten en Jessie Schouten 46 punten

Barracudadiploma: Jiska Gentenaar 40 punten.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu