14 maart 2023

Zwemster Julia Bannatyne wint op Zuid-Hollandse kampioenschappen

Op de Zuid-Hollandse kampioenschappen voor minioren lieten de jonge zwemmers van BZ&PC zich goed zien. De wedstrijd was verdeeld over 2 dagen.

● Onderste rij v.l.n.r.: Thijs van Kints, Mink de Heij, Julia Bannatyne, Jessica Bannatyne en Kas Grosveld.

Opvallendste prestaties

De opvallendste prestaties waren van de 10-jarige Julia Bannatyne. Ze werd met dikke persoonlijke records 1e op de 100 meter rugslag in 1.23.15, 2e op de 100 meter vlinderslag en 100 meter vrije slag. Tot slot ook nog eens 3e op de 200 meter wisselslag.

Ook de 11-jarige Thijs van Kints liet zich zien. Hij verbeterde zich goed met diverse persoonlijke records en top 10 plaatsen. De 100 en 200 meter vrije slag was hij het meest tevreden over. Ook de eveneens 11-jarige Kas Grosveld was op dreef op de 100 meter vrije slag met een 5e plaats.  

Voor de 8-jarige Jessica Bannatyne en Mink de Heij was het hun eerste echte grote wedstrijd. Ondanks dat ze zelf nog een jaar jonger zijn hadden zich op meerdere afstanden gekwalificeerd in de jongste leeftijdscategorie.  Het was en mooie eerste kennismaking waar ze lekker zwommen en ook nog eens veel van hebben geleerd

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu