Gepubliceerd 26 augustus 2022

Zwemonderdeel TTB-Najaarstriatlon verplaatst

Tijdens de Najaarstriatlon van TTB op zondag 4 september kan er niet gezwommen worden in de Oude Rijn. Door de lage waterstand is dat niet toegestaan door de Stichtse Rijnlanden.

Zwembad De Kuil

De organisatie van het evenement heeft daardoor doen besluiten het zwemonderdeel te verplaatsen naar zwembad De Kuil. Dit levert ook nog een andere aanpassing vanwege de wisselzone op De Markt. Die blijft bestaan echter de triatleten lopen nu met hun loopschoenen naar De Markt als hun zwemonderdeel is afgerond.

• Het zwemonderdeel wordt nu afgewerkt in zwembad De Kuil.

Onderdeel extra

De Najaarstriatlon kent dit keer ook nog een extra onderdeel. Het Jeugd & Junioren-circuit komt ook in Bodegraven in actie. De TTB-Najaarstriatlon vervangt dan de wedstrijd bij TV Spijkenisse, die de geplande wedstrijd aldaar niet kon organiseren.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN