Gepubliceerd 26 augustus 2022

Zwemonderdeel TTB-Najaarstriatlon verplaatst

Tijdens de Najaarstriatlon van TTB op zondag 4 september kan er niet gezwommen worden in de Oude Rijn. Door de lage waterstand is dat niet toegestaan door de Stichtse Rijnlanden.

Zwembad De Kuil

De organisatie van het evenement heeft daardoor doen besluiten het zwemonderdeel te verplaatsen naar zwembad De Kuil. Dit levert ook nog een andere aanpassing vanwege de wisselzone op De Markt. Die blijft bestaan echter de triatleten lopen nu met hun loopschoenen naar De Markt als hun zwemonderdeel is afgerond.

• Het zwemonderdeel wordt nu afgewerkt in zwembad De Kuil.

Onderdeel extra

De Najaarstriatlon kent dit keer ook nog een extra onderdeel. Het Jeugd & Junioren-circuit komt ook in Bodegraven in actie. De TTB-Najaarstriatlon vervangt dan de wedstrijd bij TV Spijkenisse, die de geplande wedstrijd aldaar niet kon organiseren.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN