Gepubliceerd 12 maart 2024

Zwemloop Triathlon Team Bodegraven op 17 maart

Op zondagochtend 17 maart vindt de 23ste editie van de zwemloop van Triathlon Team Bodegraven (TTB) plaats. Behalve veel leden van de TTB doen triatleten, lopers en zwemmers uit de hele regio mee met dit evenement.

Zwemloop

Een zwemloop bestaat uit een afstand zwemmen gevolgd door een afstand hardlopen. De eerste serie start om 08.30 uur in binnenzwembad De Kuil, Sportlaan 1a in Bodegraven. Het hardlopen is in de omgeving van het zwembad. Er zijn dit jaar ook 4 afstanden voor de jeugd.

Senna Schouten (12 jaar) doet dit jaar voor de tweede keer mee:

● Senna Schouten

“Ik heb al 1 keer eerder met de zwemloop van Triathlon Team Bodegraven (TTB) meegedaan. Ik vond het erg leuk, want het was erg gezellig en goed georganiseerd. Deze keer doe ik weer mee samen met een vriendin van me die ook lid is van de TTB. Mijn doel is om sneller te rennen dan de vorige keer. Hardlopen is ook mijn favoriete onderdeel van triatlon. Ik begon met hardlopen en later ging ik pas op triatlon omdat ik zwemmen en fietsen ook erg leuk vind. Ik ben nu al meerdere jaren lid van de TTB. Ik vind de trainingen nog steeds erg leuk, vooral de variatie.”

Inschrijven voor de zwemloop is nog steeds mogelijk. Meer informatie is te vinden op: www.triathlonteambodegraven.nl/zwemloop.

Bericht: André van Egdom / Jansien van Dijk (TTB)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN