Gepubliceerd 9 oktober 2023

Zwaarbevochten tweede driepunter voor ESTO

ESTO heeft een tweede driepunter te pakken. In Langeraar boekte ESTO een zwaarbevochten 0-1 zege op Altior. ESTO heeft nu 6 punten en is de aansluiting naar boven weer gevonden.

Man minder

● Jesper de Heij (Archieffoto)

Lange tijd moest ESTO in de 2e helft met een man minder. Pim van Zoest incasseerde een 2e gele kaart toen hij een bal wegtrapte nadat scheidsrechter Van Dam al had afgefloten. Op dat moment hadden beide ploegen het doel nog niet gevonden. Het bood Altior een mogelijkheid om te profiteren en de wedstrijd naar zich toe te trekken. Maar dat gebeurde niet!

Knap staande

ESTO hield zich met 10 man evenwel knap staande. In de 80e min. schoot Jesper de Heij ESTO zelfs nog naar een 0-1 voorsprong. ESTO verdedigde de kostbare voorsprong met huid en haar en het lukte Altior niet de Bodegravers nog op de knieën te krijgen.

Bericht & beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN