26 januari 2023

Zuyderduyn vraagt college brief over aanplant bomen te behandelen

Voorzitter Willem Zuyderduyn van LLBR vindt dat brieven van bewoners aan de gemeente niet zo maar ter zijde geschoven mogen worden en zo in de vergetelheid raken. Hij vraagt het college van B en W naar aanleiding van een klacht over de aanplant van bomen nabij een natuurgebied nadrukkelijk vooral te reageren.

De bomen, nabij natuurboerderij Hoevestein aan de Oukoopsedijk in Reeuwijk, zouden een toevluchtsoord kunnen worden voor roofvogels, die zich dan kunnen storten op de jonge weidevogels in het nabijgelegen reservaat. Dat antwoord komt er, hoeft burgemeester Michiel Grauss namens het college toegezegd.

Klik hier voor de brief.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu