4 juli 2022

Zorgpartners Midden-Holland brons op milieuthermometer

Zorgpartners Midden-Holland heeft voor de derde keer op rij een bronzen certificering via Milieuthermometer Zorg gehaald. Om het bronzen certificaat te behalen, heeft het projectteam bewezen dat de centra en onderdelen aan 43 verplichte eisen, verdeeld over achttien thema’s op het gebied van energie, afval, catering & voeding en reiniging, voldeed.

Gert Veldhuijzen directeur Ronssehof, Anita de With (hoofd service; lid van de klankbordgroep duurzaamheid van Zorgpartners) en Mike Appeldoorn (hoofd voeding; houdt zich met name bezig met voedselverspilling).

Naast de verplichte criteria voldoet Zorgpartners ook aan zeventien criteria naar keuze. Van deze criteria moet zij er aan minimaal twaalf voldoen om het bronzen niveau te halen.

Om voor een zilveren certificaat op te gaan, moet Zorgpartners verder richting geven aan het milieuprogramma, zoals het thema duurzaam inkopen en vastgoed.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu