Gepubliceerd 17 juli 2023

Zon en Scherm & Kaars Koffie nieuwe hoofdsponsors van CVC Reeuwijk

Voor de komende jaren heeft CVC Reeuwijk twee nieuwe hoofdsponsors aangetrokken: Zon en Scherm & Kaars Koffie. Twee bedrijven die heel goed passen bij de sportieve en maatschappelijke ambities van CVC Reeuwijk die een sterke ledengroei doormaakt de afgelopen jaren.

Na drie jaar First Energy Gum als hoofdsponsor van de CVC Reeuwijk is er nu een nieuw hoofdstuk aangebroken voor de vereniging. De afgelopen jaren heeft CVC een sterke groei doorgemaakt met de jongste leden en tevens is het vrouwenvoetbal teruggekeerd naar Reeuwijk-Brug. Met het aantrekken van Zon en Scherm en Kaars Koffie als nieuwe hoofdsponsors van de vereniging hoopt CVC deze lijn door te zetten.

Voort borduren op de ontwikkelingen

Luuk Kwast, CVC Voorzitter over de nieuwe samenwerking: “Zon & Scherm en Kaars Koffie stellen ons in de gelegenheid om voort te borduren op de ontwikkelingen die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Met de impuls van de vorige hoofdsponsor hebben we, ondanks corona, een sterke ledengroei door kunnen maken. Deze groei willen we uiteraard doorzetten, terwijl we tegelijkertijd willen bouwen aan een duurzame vereniging, zowel in structuur als in de faciliteiten. We hebben een belangrijke maatschappelijke functie in Reeuwijk en dit willen we graag nog lang zo houden, en waar kan verder uitbouwen. We zijn blij dat de nieuwe sponsoren betrokken zijn bij de club en ons ondersteunen in onze maatschappelijke opgave.”

Zon en Scherm is sinds 2006 dé zonwering specialist van Nederland en staat bekend om haar zeer klantgerichte werkwijze.

André de Vries, eigenaar Zon en Scherm over de samenwerking met CVC: “Als Zon en Scherm zijn we gestart in het Groene Hart en zien we dit nog steeds als een belangrijke regio. Toen we de mogelijkheid kregen om hoofdsponsor van CVC Reeuwijk te worden leek ons dit een mooie mogelijkheid om dit ook uit te dragen. Als Zon en Scherm kunnen we nu alle jonge en oudere leden van CVC ondersteunen in het uitoefenen van hun hobby, de vereniging verder helpen met haar ambities en is Zon en Scherm nog meer zichtbaar in de regio.”

● Zon en Scherm nieuwe hoofdsponsor voor CVC Reeuwijk. Op de foto v.l.n.r.: Aksel Koopman (Pr en sponsoring CVC Reeuwijk), Luuk Kwast (voorzitter CVC Reeuwijk) en André de Vries (eigenaar Zon en Scherm).

Naast Zon en Scherm is ook Kaars Koffie hoofdsponsor geworden van CVC. Het hoofdkantoor van Kaars Koffie staat in Reeuwijk en als bedrijf zijn ze dan ook maatschappelijk betrokken met het dorp en nu dus ook met de voetbalvereniging van Reeuwijk. Kaars Koffie is een landelijke speler als het gaat 7om het verzorgen van koffie en thee bij bedrijven en instellingen.

Bert Démoed, directeur Kaars Koffie over de samenwerking met CVC: “Sinds de oprichting van het bedrijf Kaars Koffie zijn we gevestigd in Reeuwijk. Bij Kaars Koffie werken dan ook veel Reeuwijkers en ook veel voetballende Reeuwijkers. Het is ons dan ook een groot genoegen om hoofdsponsor te kunnen worden van CVC Reeuwijk en tevens ook een maatschappelijke rol te vervullen binnen de Reeuwijkse gemeenschap.“

● Ook Kaars Koffie hoofdsponsor van CVC Reeuwijk. V.l.n.r.: Paul Kaars (eigenaar Kaars Koffie), Luuk Kwast (voorzitter CVC Reeuwijk), Bert Démoed (directeur Kaars Koffie) en Aksel Koopman (Pr & sponsoring CVC Reeuwijk)

Bericht: André van Egdom / Aksel Koopman (CVC Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN