Gepubliceerd 22 maart 2023

Zilver en brons voor uitvoeringen synchroonzwemsters

Op zaterdag 18 maart vond in het Groenhovenbad te Gouda een uitvoeringenwedstrijd plaats.

BZ&PC nam met een AGE II, een junioren- en een seniorenploeg deel aan deze regionale wedstrijd. De synchroonzwemsters werden beoordeeld op uitvoering, artistieke indruk en moeilijkheid van de uitvoeringen. 

De AGE II ploeg zwom met Amber Pouwelse, Jamie Ruven, Evi van Herwijnen, Kate de Jong, Maud Bannink en Anouchka Kuijf op de klanken van “Goosebumps” maar liefs 56,2667 punten bij elkaar. Dit puntenaantal leverde de tweede plaats op in deze categorie.

De Juniorenploeg zwom met Maike van Vliet, Eva Vrieswijk, Feline Ewalds, Josefien Beuk, Felicia Leemburg en Megan Amling 58,1667 punten bij elkaar op de muziek van “Jersey Boys”. Met deze punten behaalde de ploeg de derde plek in de categorie junioren.

De seniorenploeg zwom op de muziek “Jersey Boys” met Jente Doornhein, Barbera Coehoorn, Marije Koot, Anouk Baars, Daniëlle Verleun en Sanne Baars naar de 5e plaats met 60,9000 punten.

Bericht: Sportredactie / Bron: BZ&PC

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN