Gepubliceerd 22 maart 2023

Zilver en brons voor uitvoeringen synchroonzwemsters

Op zaterdag 18 maart vond in het Groenhovenbad te Gouda een uitvoeringenwedstrijd plaats.

BZ&PC nam met een AGE II, een junioren- en een seniorenploeg deel aan deze regionale wedstrijd. De synchroonzwemsters werden beoordeeld op uitvoering, artistieke indruk en moeilijkheid van de uitvoeringen. 

De AGE II ploeg zwom met Amber Pouwelse, Jamie Ruven, Evi van Herwijnen, Kate de Jong, Maud Bannink en Anouchka Kuijf op de klanken van “Goosebumps” maar liefs 56,2667 punten bij elkaar. Dit puntenaantal leverde de tweede plaats op in deze categorie.

De Juniorenploeg zwom met Maike van Vliet, Eva Vrieswijk, Feline Ewalds, Josefien Beuk, Felicia Leemburg en Megan Amling 58,1667 punten bij elkaar op de muziek van “Jersey Boys”. Met deze punten behaalde de ploeg de derde plek in de categorie junioren.

De seniorenploeg zwom op de muziek “Jersey Boys” met Jente Doornhein, Barbera Coehoorn, Marije Koot, Anouk Baars, Daniëlle Verleun en Sanne Baars naar de 5e plaats met 60,9000 punten.

Bericht: Sportredactie / Bron: BZ&PC

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN