Gepubliceerd 21 mei 2023

Zevenklapper voor Rohda’76

Rohda’76 scoorde er thuis tegen GSV lustig op los: 7-1. Door dat resultaat degraderen de Gouwenaars naar de vijfde klas en houdt Rohda’76 met nog een wedstrijd te gaan een piepkleine kans op de vierde plaats.

● De indraaiende bal van Vincent Vermeer (op de achtergrond) wordt door iedereen gemist, inclusief de GSV-goalie: 7-1. (Foto: Don van der Meer)

Op sportpark De Broekvelden had Rohda’76 weinig te duchten van rode lantaarndrager GSV. Dat de ploeg van coach Arjen Linstra bij rust slechts met 1-0 leidde (afstandsschot Boban Lazic) mochten de slordige Bodegravers zichzelf aanrekenen.

De tweede helft was amper op gang toen de gasten zelfs langszij kwamen: 1-1. Even later scoorden de Gouwenaren opnieuw, maar nu in eigen doel: 2-1. Daarna was het verzet van de bezoekers gebroken en liep Rohda’76 via Wessel Sterk (3), opnieuw Boban Lazic en Vincent Vermeer uit naar 7-1. Vooral de 3-1 van Wessel Sterk oogstte applaus bij de toeschouwers. De spits scoorde op fraaie wijze uit een omhaal.

Komende zaterdag 27 mei speelt Rohda’76 de laatste competitiewedstrijd, uit bij het al gedegradeerde SPV’81. De blauwwitten hebben nog kleine kans om als vierde te eindigen, maar dan moet Linschoten verliezen en VEP punten verspelen. En bovenal moet Rohda’76 zelf de volle buit binnenhalen.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN