Gepubliceerd 27 augustus 2021

Zeilinstructieweek Roei en Zeil gaat door

Ook dit jaar geeft de Roei- en Zeilvereniging in de laatste week van de zomervakantie zeilles aan jeugdzeilers en volwassenen. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om de jaarlijkse zeilinstructieweek op de vertrouwde manier te organiseren en is ervoor gekozen om de week op te splitsen.

Het eerste deel van de week krijgt de jeugd zeilles in

de Optimisten, RS-Feva’s, Lasers en Splashes. Ze krijgen in totaal 5 dagen les, dus een dag minder dan anders. Op donderdag starten de volwassenen in de kielboten. Zij krijgen 4 dagen zeilinstructie.

Het is iets minder gezellig dan wanneer alle zeillessen tegelijk plaats vinden, maar gezien de omstandigheden is dit een zeer goede oplossing. Iedereen heeft veel plezier, leert veel en geniet van het mooie plassengebied.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN