Gepubliceerd 30 januari 2023

Zeer fijn weekend voor BZ&PC-teams

De BZ&PC-heren speelden de beste wedstrijd van het seizoen. ZV Haerlem, de nummer 3 op ranglijst, werd compleet zoek gespeeld in zwembad De Kuil. De verdediging van BZ&PC was zeer sterk. Met veel overtuiging werden veel ballen veroverd of geblokt. De ballen die op doel kwamen waren een prooi voor de meer dan uitstekend keepende Niels Zwijnenburg.

● Doelman Niels Zwijnenburg leverde weer puik keeperswerk. (Archieffoto)

De aanval van BZ was niet te houden. Met gevarieerd spel en veel power werd het ene naar het andere doelpunt gemaakt. Na het laatste fluitsignaal stond de stand van 22-5 op het scorebord. Met dit uitstekende resultaat stijgt de ploeg naar de 4e plaats en gaat vol vertrouwen naar de uitwedstrijd van aankomend weekend tegen Brandenburg.

Eerste wedstrijd

Voor de dames was het pas de eerste wedstrijd van 2023. WZC uit Zoetermeer bleek geen partij voor BZ. Via periodestanden van 6-1, 10-1 en 14-3 werd het uiteindelijk 18-5. In een raar speelschema heeft BZ haar volgende wedstrijd pas weer op 4 maart. Voorlopig staan ze op een 6e plaats in de landelijke 2e divisie.

Doelpunten dames: Jennifer den Besten 5x, Niki Hukker 4x, Kaylee Schellingerhout 2x, Gaby Hukker, Noa van Ballegooijen, Nienke Rombouts en Annemiek van Niekerk

Doelpunten heren: Joey Schellingerhout 7x, Luke Rijnbeek 5x, Rick Sandifort 4x, Henk Suur 3x, Jari Krijgsman 3x

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN