30 januari 2023

Zeer fijn weekend voor BZ&PC-teams

De BZ&PC-heren speelden de beste wedstrijd van het seizoen. ZV Haerlem, de nummer 3 op ranglijst, werd compleet zoek gespeeld in zwembad De Kuil. De verdediging van BZ&PC was zeer sterk. Met veel overtuiging werden veel ballen veroverd of geblokt. De ballen die op doel kwamen waren een prooi voor de meer dan uitstekend keepende Niels Zwijnenburg.

● Doelman Niels Zwijnenburg leverde weer puik keeperswerk. (Archieffoto)

De aanval van BZ was niet te houden. Met gevarieerd spel en veel power werd het ene naar het andere doelpunt gemaakt. Na het laatste fluitsignaal stond de stand van 22-5 op het scorebord. Met dit uitstekende resultaat stijgt de ploeg naar de 4e plaats en gaat vol vertrouwen naar de uitwedstrijd van aankomend weekend tegen Brandenburg.

Eerste wedstrijd

Voor de dames was het pas de eerste wedstrijd van 2023. WZC uit Zoetermeer bleek geen partij voor BZ. Via periodestanden van 6-1, 10-1 en 14-3 werd het uiteindelijk 18-5. In een raar speelschema heeft BZ haar volgende wedstrijd pas weer op 4 maart. Voorlopig staan ze op een 6e plaats in de landelijke 2e divisie.

Doelpunten dames: Jennifer den Besten 5x, Niki Hukker 4x, Kaylee Schellingerhout 2x, Gaby Hukker, Noa van Ballegooijen, Nienke Rombouts en Annemiek van Niekerk

Doelpunten heren: Joey Schellingerhout 7x, Luke Rijnbeek 5x, Rick Sandifort 4x, Henk Suur 3x, Jari Krijgsman 3x

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu