2 september 2022

Zaterdagavond live op tv previewavond Evertshuis

Het Evertshuis begint het nieuwe theaterseizoen op 3 september met een preview. Het publiek krijgt diverse voorproefjes te zien van artiesten met dans, musical, muziek, kunst en cabaret. De preview is vanaf 20.00 uur ook live te volgen op tv bij BR6.

De avond wordt feestelijk afgesloten in het Grand Café onder het genot van een hapje, drankje en muziek van de jazzband Keep on Going.

Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom in de foyer, het programma in de theaterzaal begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, inclusief hapje en drankje. In verband met beperkte zaalcapaciteit is het wel noodzakelijk om vrijkaarten te reserveren, dit kan via deze link.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu