Gepubliceerd 2 september 2022

Zaterdagavond live op tv previewavond Evertshuis

Het Evertshuis begint het nieuwe theaterseizoen op 3 september met een preview. Het publiek krijgt diverse voorproefjes te zien van artiesten met dans, musical, muziek, kunst en cabaret. De preview is vanaf 20.00 uur ook live te volgen op tv bij BR6.

De avond wordt feestelijk afgesloten in het Grand Café onder het genot van een hapje, drankje en muziek van de jazzband Keep on Going.

Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom in de foyer, het programma in de theaterzaal begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, inclusief hapje en drankje. In verband met beperkte zaalcapaciteit is het wel noodzakelijk om vrijkaarten te reserveren, dit kan via deze link.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN