Gepubliceerd 6 oktober 2023

Zaterdag 7 oktober open dag bij BR6

Het is zover, zaterdag 7 oktober houdt de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk een open dag. Iedereen die graag eens in de studio wil kijken, is van harte welkom. De ingang van de studio is vanaf het Julianaplantsoen makkelijk te vinden onder het spandoek dat in de steeg hangt, naast het Evertshuis.

De vrijwilligers zijn vanaf 11.00 uur aanwezig om de kijkers, luisteraars, volgens en nieuwe generatie omroepmedewerkers te verwelkomen. Ze vertellen graag waar de apparatuur voor wordt gebruikt en bezoekers mogen zelf ook filmen, presenteren of zich laten interviewen.

De lokale omroep staat op het punt om zich te ontplooien tot een professionele streekomroep, samen met Gouda, Waddinxveen, Woerden, Oudewater, Montfoort en De Krimpenerwaard. Ook een professionele organisatie heeft nog steeds vrijwilligers nodig om tot in de haarvaten van de samenleving te komen. Het is belangrijk dat nieuw talent zich meldt om de kansen die de Streekomroep biedt te pakken.

Tekst: Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN