Gepubliceerd 6 oktober 2023

Zaterdag 7 oktober open dag bij BR6

Het is zover, zaterdag 7 oktober houdt de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk een open dag. Iedereen die graag eens in de studio wil kijken, is van harte welkom. De ingang van de studio is vanaf het Julianaplantsoen makkelijk te vinden onder het spandoek dat in de steeg hangt, naast het Evertshuis.

De vrijwilligers zijn vanaf 11.00 uur aanwezig om de kijkers, luisteraars, volgens en nieuwe generatie omroepmedewerkers te verwelkomen. Ze vertellen graag waar de apparatuur voor wordt gebruikt en bezoekers mogen zelf ook filmen, presenteren of zich laten interviewen.

De lokale omroep staat op het punt om zich te ontplooien tot een professionele streekomroep, samen met Gouda, Waddinxveen, Woerden, Oudewater, Montfoort en De Krimpenerwaard. Ook een professionele organisatie heeft nog steeds vrijwilligers nodig om tot in de haarvaten van de samenleving te komen. Het is belangrijk dat nieuw talent zich meldt om de kansen die de Streekomroep biedt te pakken.

Tekst: Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke wind is zuidoost. De thermometer geeft 1°C aan.

In de middag wolken en opklaring. De matige wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 4°C.

In de nacht lichte regen bij een minimumtemperatuur van 2°C.

Vrijdag bewolkt weer met in de ochtend wat regen. De zwakke tot matige wind is zuidoost tot zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

Foto: De Groene wereld

MEEST BEKEKEN