Gepubliceerd 13 oktober 2023

Zangers gevraagd voor kerstproject mannenkoor De Gouwestem

Het Chr. Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem nodigt zingende mannen uit om deel te nemen aan hun kerstproject van 2023. Er zullen zes kerstconcerten plaatsvinden in de regio rond Waddinxveen, en mannen die nog geen lid zijn, kunnen meedoen aan deze concerten na het bijwonen van enkele repetities.

De repetities zullen gehouden worden in de Bethelkerk aan de Bilderdijklaan 1 in Waddinxveen op maandagavonden 6, 13, 20 en 27 november. Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij de tweede repetitie op 13 november. Deelname aan deze repetities en de zes concerten biedt nieuwe zangers de kans om De Gouwestem te leren kennen en te ontdekken of lidmaatschap iets voor hen is.

Martin Mans leidt al 30 jaar dit mannenkoor met enthousiasme en in een vriendelijke sfeer. Zingende mannen vanaf 16 jaar in de hele regio worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Kerstproject 2023. Aanmelden kan bij Jan Hoogenes via e-mail: j.hoogenes@gmail.com of telefonisch op 06-22 22 75 33, maar aanmelden is niet verplicht. Deelnemers kunnen ook zonder aanmelding binnenlopen en worden hartelijk verwelkomd.

Meer informatie is beschikbaar op de website van De Gouwestem: www.degouwestem.nl.

Tekst Anneke Bekker
Bron Persbericht van De Gouwestem

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN