26 september 2022

Yesper Schouten wint eerste B-klasse partij

Zaterdag 24 september reisde Sportcentrum ReBo, samen met een grote schare fans naar Eindhoven voor een door Enfusion georganiseerd internationaal gala. Steffany Holswilder uit Bodegraven en Yesper Schouten uit Reeuwijk, allebei uitkomend voor Sportcentrum ReBo, hebben beiden een vlammende partij neergezet. 

● Yesper Schouten samen met het Sportcentrum ReBo-team.

Jeugdpartij

Holswilder mocht het gala openen en vocht een jeugdpartij. Ze begon de 1e ronde sterk. Deze was duidelijk voor haar. In de 2e ronde zette ze haar tegenstander nog meer onder druk, waarmee haar tegenstander niet om wist te gaan. Uit machteloosheid gaf haar tegenstander Holswilder ineens een draaitrap op haar lever waardoor Holswilder helaas op moest geven. Een leerproces voor de volgende keer: altijd je dekking op orde hebben. Ondanks het verlies heeft ze een mooie partij neer gezet. Op naar de volgende! 

Eerste B-klasse partij

Yesper ‘The Wizard’ Schouten was uitgenodigd voor zijn eerste B-klasse partij. Dit bracht de nodige spanning met zich mee. Je eerste B-partij op zo’n groot internationaal podium. Alle ogen waren op hem gericht, maar team ReBo en Schouten waren goed voorbereid en klaar om te vlammen. Schouten haalde z’n tegenstander binnen 10 seconden op TKO (Technische Knock-Out) neer d.m.v. een serie prachtige knieën naar het hoofd.  Heel goed voor z’n zelfvertrouwen! Na afloop heeft Schouten verschillende uitnodigen gekregen van diverse organisaties. Het volgende gala waar hij aan deelneemt, staat al weer voor de deur nl.12 november, wederom bij Enfusion, een 4-mans toernooi in Dordrecht. Dat wordt weer een spektakel! Hoofdtrainer Saïd Ahrazi is trots op zijn vechters en spreekt zijn dank uit naar de vele supporters en betrokkenen. 

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu