Gepubliceerd 26 september 2022

Yesper Schouten wint eerste B-klasse partij

Zaterdag 24 september reisde Sportcentrum ReBo, samen met een grote schare fans naar Eindhoven voor een door Enfusion georganiseerd internationaal gala. Steffany Holswilder uit Bodegraven en Yesper Schouten uit Reeuwijk, allebei uitkomend voor Sportcentrum ReBo, hebben beiden een vlammende partij neergezet. 

● Yesper Schouten samen met het Sportcentrum ReBo-team.

Jeugdpartij

Holswilder mocht het gala openen en vocht een jeugdpartij. Ze begon de 1e ronde sterk. Deze was duidelijk voor haar. In de 2e ronde zette ze haar tegenstander nog meer onder druk, waarmee haar tegenstander niet om wist te gaan. Uit machteloosheid gaf haar tegenstander Holswilder ineens een draaitrap op haar lever waardoor Holswilder helaas op moest geven. Een leerproces voor de volgende keer: altijd je dekking op orde hebben. Ondanks het verlies heeft ze een mooie partij neer gezet. Op naar de volgende! 

Eerste B-klasse partij

Yesper ‘The Wizard’ Schouten was uitgenodigd voor zijn eerste B-klasse partij. Dit bracht de nodige spanning met zich mee. Je eerste B-partij op zo’n groot internationaal podium. Alle ogen waren op hem gericht, maar team ReBo en Schouten waren goed voorbereid en klaar om te vlammen. Schouten haalde z’n tegenstander binnen 10 seconden op TKO (Technische Knock-Out) neer d.m.v. een serie prachtige knieën naar het hoofd.  Heel goed voor z’n zelfvertrouwen! Na afloop heeft Schouten verschillende uitnodigen gekregen van diverse organisaties. Het volgende gala waar hij aan deelneemt, staat al weer voor de deur nl.12 november, wederom bij Enfusion, een 4-mans toernooi in Dordrecht. Dat wordt weer een spektakel! Hoofdtrainer Saïd Ahrazi is trots op zijn vechters en spreekt zijn dank uit naar de vele supporters en betrokkenen. 

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN