Gepubliceerd 18 augustus 2021

Wouter van Midden wint in Kockengen met 21 meter sprong

Erg verwend met 21 meter sprongen waren we de laatste tijd nog niet. Dat juist Wouter van Midden erin slaagde weer eens over de 21 meter te springen, was toch wel verrassend. De Vlistenaar wist nog niet dit seizoen naar een eerste plaats te springen. Echter met 21,38 m (tevens p.r.) sprong hij woensdagavond in Kockengen wel het verst van allemaal.

Toch nog naar 2e plek

Erwin Timmerarends wist zich nog fraai naar de 2e plaats te springen. De Bodegraver haalde met een 5e plek uit de voorronde (18,80 m) met de hakken over de sloot de finale voor nog één sprong. En juist in die laatste sprong, ging hij weer eens over de 20 meter. Met 20,73 m schoof hij nog op naar de 2e plaats. Daarmee verwees hij Thomas van Midden met 21,71 m naar de 3e plaats.

• Erwin Timmerarends wist zich toch nog naar de 2e plaats te werken. (Archieffoto)

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN