Gepubliceerd 6 juni 2023

Wouter de Waal gebiedsmanager De 12 Reeuwijkse plassen

Wouter de Waal is door de stichting De 12 Reeuwijkse Plassen per 1 juni aangesteld als gebiedsmanager Reeuwijkse Plassen. Een belangrijke stap voor het behoud en de bevordering van de waarden van de Reeuwijkse Plassen. In de komende periode zal hij een kennismakingsronde doen om de diverse partijen in het plassengebied te ontmoeten en de ins- en outs van het gebied te leren kennen.

Wouter heeft een brede achtergrond en kennis van alles wat men de ontwikkeling van gebieden te maken heeft. Zo is hij in de afgelopen twee jaar intensief betrokken geweest bij het Oostelijk Vechtplassengebied (Loosdrecht e.o.). Een geïnteresseerde en open persoonlijkheid die in staat is de belangen van natuur, wonen en recreatie in evenwicht te brengen met elkaar. Met deze versterking kan de stichting slagvaardig de ontwikkelingen geschetst in de gebiedsvisie voor de Reeuwijkse Plassen in gang zetten.

Bron: Persbericht
Redacteur Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN