Gepubliceerd 17 januari 2024

Grote vangst iPhones en iPads

De politie heeft in Woerden voor ruim 19 miljoen euro aan gestolen iPhones en iPads ontdekt.

De vondst werd vorige week gedaan in een loods aan het Kattegat. Ze zaten in een vrachtwagen met oplegger en waren eerder op de avond gestolen op Schiphol. De politie viel met een arrestatieteam de loods binnen en pakte daar vier verdachten op. Een vijfde verdachte wist te vluchten en is later gevonden met behulp van een helikopter. De verdachte bleek zich schuil te houden in een sloot bij een weiland langs de A12 en is daar aangehouden. 

Hoe de diefstal op Schiphol heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. Er wordt op dit moment onderzoek naar gedaan. De politie vraagt getuigen die de vrachtwagen hebben zien rijden of die camerabeelden hebben om zich te melden. 

Tekst: Bianca Verzijl
Bron: rplWoerden

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN