5 oktober 2021

Wisselende competitiestart voor BZ&PC-teams

Na ruim een jaar zijn nu ook de waterpolocompetities weer van start gegaan. Het BZ&PC-herenteam had een goede start door in De Kuil VZV uit IJmuiden met 11-7 te verslaan. De dames van BZ&PC daarentegen een valse start. Zij verloren hun eerste wedstrijd nipt met 9-10 van Z&PC De Gouwe

Regie in handen

Vanaf de 1e periode namen de heren van BZ&PC de regie van de wedstrijd in handen. De 1e periode werd weliswaar afgesloten met een kleine 4-3 voorsprong, maar in de 2e periode liep BZ&PC toch weg van VZV: 8-4. En daarmee was de basis gelegd voor een 11-7 overwinning. Joey Schellingerhout en Luke Rijnbeek waren met ieder 3 goals de productiefste schutters bij BZ&PC.

• Joey Schellingerhout neemt een strafworp die hij ook zou benutten voor BZ&PC.

Taaie tegenstand

De BZ&PC-dames handen in Z&PC De Gouwe een taaie tegenstander. Al in de 1e periode werd dat duidelijk: 2-2. In de 2e periode slaagden de Waddinxveense dames erin uit te lopen naar 5-7. In de 3e periode wist BZ&PC zich weer terug te knokken in de wedstrijd en kwam zelfs langszij door een treffer van Nicole van Jaarsveld: 9-9. In de spannende 4e periode kwam BZ&PC in de slotfase weer op achterstand (9-10) en die werd niet meer goed gemaakt.

• Nienke Rombouts in balbezit voor BZ&PC.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu