20 november 2022

Winstpartijen voor heren- en damesteam BZ&PC

Het was een goed weekend voor de hoofdmachten van BZ&PC. De heren speelden een prima wedstrijd tegen JAWS uit Amsterdam. De ervaren Amsterdammers doen het tot heden goed in de competitie en draaien bovenin mee.

BZ&PC staat onderaan in een grote middenmoot groep. In zwembad De Kuil ging het in een leuke beginfase gelijk op. Er waren veel fraaie goals te bewonderen. BZ kreeg vervolgens verdedigend meer grip op de Amsterdammers. Het liep uit naar 9-6. JAWS kwam goed terug tot 11-10. Met goals van Luke Rijnbeek en Joey Schellingerhout werd de 3e periode toch afgesloten met een 13-10 voorsprong. Het was vervolgens Rob Peek die met een schitterend schot de laatste illusie bij JAWS teniet deed. De wedstrijd eindigde in een prima 16-12 overwinning. De ploeg van Herman van Tongerloo steeg met de overwinning naar de 6e plaats in de landelijke 1e divisie. Maar hebben nog een wedstrijd tegoed.

Ook winst dames

De waterpolo dames deden goede zaken. Tegen het hoger geklasseerde De Zaan 3 ging het tot diep in de 3e periode gelijk op. In de slotminuut van de deze periode werd het verschil gemaakt door Nienke Rombouts en Kaylee Schellingerhout: 5-3. Het werd nog spannend met 5-4. Het was Nicole van Jaarsveld die de bevrijdende 6-4 maakte. De wedstrijd eindigde in 7-4. De dames staan met dit resultaat op een 6e plaats in de landelijke 2e divisie.

● Lisa Stolwijk

Doelpunten heren BZ&PC: Joey Schellingerhout 6x, Jari Krijgsman 2x, René Peel Luca Groenendijk 2x, Luke Rijnbeek 2x, Rick Sandifort en Rob Peek.

Doelpunten dames BZ&PC: Nicole van Jaarsveld 2x, Kaylee Schellingerhout 2x, Nienke Rombouts, Noa van Ballegooijen en Jennifer den Besten

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu