Gepubliceerd 6 november 2023

Winst voor vechters Sportcentrum ReBo

Zaterdag 4 november zetten Yélina Jasperse en Safouane Ahrazi twee prachtige partijen neer op het Enfusion Gala in Dordrecht. Beide vechters vochten voor het eerst op zo’n groot podium wat de nodige spanning met zich mee bracht.

● Het team van Sportcentrum ReBo in Dordrecht met begeleiding en vechters Yélina Jasperse en Safouane Ahrazi.

Yélina Jasperse vocht de 10e partij en wist haar spanning goed om te buigen naar plezier en daadkracht. Ze genoot zichtbaar van haar partij en zat in een goede focus, luisterde goed naar haar hoek en reageerde direct. Haar tegenstander bood nog weerstand maar Yélina had de overhand wat resulteerde in winst! Complimenten voor Yélina, ze was opgevallen bij het publiek dus zal ongetwijfeld meer uitnodigingen krijgen. 

● Yélina Jasperse in de ring voor haar partij.

Safouane Ahrazi vocht de 23e partij welke zijn eerste N-partij was. Iets waar Ahrazi al tijden naar uitkeek. Ook hij zat goed in zijn focus en domineerde vanaf het begin. Zijn stoten en trappen zaten vol kracht en waren goed raak. Zijn tegenstander kreeg 8 tellen en de winst was overduidelijk voor Safouane. Het publiek genoot met volle teugen van zijn partij. Sportcentrum ReBo kan terug kijken op een prachtige dag, Bodegraven is weer op de kaart gezet!

Bericht: André van Egdom / Sportcentrum ReBo

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN