Gepubliceerd 6 november 2023

Winst voor vechters Sportcentrum ReBo

Zaterdag 4 november zetten Yélina Jasperse en Safouane Ahrazi twee prachtige partijen neer op het Enfusion Gala in Dordrecht. Beide vechters vochten voor het eerst op zo’n groot podium wat de nodige spanning met zich mee bracht.

● Het team van Sportcentrum ReBo in Dordrecht met begeleiding en vechters Yélina Jasperse en Safouane Ahrazi.

Yélina Jasperse vocht de 10e partij en wist haar spanning goed om te buigen naar plezier en daadkracht. Ze genoot zichtbaar van haar partij en zat in een goede focus, luisterde goed naar haar hoek en reageerde direct. Haar tegenstander bood nog weerstand maar Yélina had de overhand wat resulteerde in winst! Complimenten voor Yélina, ze was opgevallen bij het publiek dus zal ongetwijfeld meer uitnodigingen krijgen. 

● Yélina Jasperse in de ring voor haar partij.

Safouane Ahrazi vocht de 23e partij welke zijn eerste N-partij was. Iets waar Ahrazi al tijden naar uitkeek. Ook hij zat goed in zijn focus en domineerde vanaf het begin. Zijn stoten en trappen zaten vol kracht en waren goed raak. Zijn tegenstander kreeg 8 tellen en de winst was overduidelijk voor Safouane. Het publiek genoot met volle teugen van zijn partij. Sportcentrum ReBo kan terug kijken op een prachtige dag, Bodegraven is weer op de kaart gezet!

Bericht: André van Egdom / Sportcentrum ReBo

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN