17 oktober 2022

Winst voor dames BZ&PC, heren spelen gelijk

Afgelopen zaterdag mochten de BZ&PC-dames aantreden in Zoetermeer tegen SG WZC. Op voorhand een spannende pot omdat beide teams flink verjongd zijn. Echt spannend werd het alleen niet. Dankzij een nette 5-9 overwinning staat de Bodegraafse equipe nu op de vierde plek.

● Gaby de Wit (BZ&PC)

Voortvarend

De dames van BZ begonnen voortvarend en kwamen al snel met 2-0 voor. Via een schot van Jennifer den Besten en een intikbal van Gaby de Wit was daarmee de toon meteen gezet. Het bleef met de nieuwe samenstelling nog even zoeken, waardoor een aantal manmeersituaties niet werden bekroond met een doelpunt. Toch wist Kaylee Schellingerhout nog twee keer met prachtige ballen het net te vinden. WZC bleef wel in de achtervolging waardoor het halverwege de wedstrijd 2-4 stond voor BZ&PC.
Daarna kwam WZC nog even dichtbij tot 4-5. Maar een goed uitgespeelde manmeersituatie van Nicole van Jaarsveld, counters van wederom Jennifer en midvoor goals van Kaylee zetten de teller op 9. Met nog drie minuten op de klok wist WZC nog eenmaal te scoren. Eindstand: 5-9.

Lastig karwei

Waar de dames goed aan de wedstrijd begonnen was dat de heren niet het geval. Uit bij ZV Haerlem stonden de BZ&PC-heren eind 1e periode met 4-0 achter. Via Rob Peek en Jari Krijgsman vocht BZ zich terug in de wedstrijd: 4-2. Het gat van 2 goals bleef tot begin 3e periode waar de thuisploeg op 8-4 kwam. Het leek een lastig karwei te worden voor de Bodegravers. Daar dachten de spelers anders over. Middels 2 strafworpen en het benutten van 2 manmeersituaties kwam het terug in de wedstrijd tot 9-8. In de laatste periode kwam het via Luke Rijnbeek langszij en Henk Suur maakte zelfs de 9-10. In de laatste minuut werd het toch nog 10-10.

Na een korte break is op zaterdag 5 november 2022 Super Saturday bij BZ&PC. Naast dames 1 en heren 1 spelen ook de 2e teams thuis. Dit wordt gevolgd met een Super leuk feestje in het clubhuis. Toegang is gratis en iedereen is welkom!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu