26 september 2022

Winnaars Solistenconcours OBK Driebruggen

De winnaars van het solistenconcours OBK Driebruggen dat afgelopen vrijdag is gehouden, zijn de aspirant Miranda Oskam en de gevorderde Judith Oskam. Rosenna van Hell ging met de ‘Ome Arie Wisseltrofee’ naar huis.

Winnaars Solistenconcours 23 september 2022

Er waren afgelopen vrijdagavond 23 september jl. vrolijke klanken te horen bij het solistenconcours van Muziekvereniging Oefening Baart Kunst. De avond startte met een lekker patatje waar de solisten gezellig met elkaar konden eten. Na het eten ging het programma verder met zeer enthousiaste muzikanten, van aspirant tot gevorderd, in een poging om de eerste prijs te behalen, waaronder de ‘Ome Arie Wisseltrofee’ een stimuleringsprijs voor de muzikant.

Het programma was afwisselend. Zo werden er gesoleerd op de Trompet, Cornet, Bugel, Saxofoon en Slagwerk. Ook werd er deze keer ook duetten met enthousiasme gespeeld, met o.a. een mooi duet op Trompet en Bugel!

Het eerst volgende concert is zaterdag 19 november in de PKN Gereformeerde kerk Waarder!!
Het thema is “Filmmuziek”.

www.obkdriebruggen.com of volg ons via Facebook:
https://www.facebook.com/OBKDriebruggen

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu