27 juni 2022

Winnaars OSB Bedrijventoernooi Kees Rijneveld en Tristan van KR Werken

Onder ideale weersomstandigheden, waarbij de voorspelde hittegolf gelukkig achterwege bleef, werd op het Bodegraafse jeu-de-boules-terrein aan de Groene Zoom voor de 15e keer het OSB Bedrijventoernooi georganiseerd.

• Foto: Lex de Vries
• Kees Rijneveld toont de beker die hij won met zijn maat Tristan. (Foto: Lex de Vries)

Na twee jaar in de covid-pauzestand te hebben gestaan, kon de toernooicommissie eindelijk aan de slag om in een iets gewijzigde vorm weer een spetterend toernooi te organiseren.

Op het gezellige en schaduwrijke terras werd door de wedstrijdleider het wedstrijdschema aan de deelnemers uitgereikt en werd er om 11.00 begonnen met de eerste ronde. Om 16.00 uur waren door alle deelnemers de vier partijen  gespeeld en werd onder het genot van een koel drankje en gezellige muziek met spanning afgewacht wie de winnaar van 2022 zou worden.

Uitslag

Verrassende winnaars werden Kees en Tristan, een team van  KR Werken, welk bedrijf voor de eerste keer deelnam aan dit toernooi. Tweede werden Brian en Leon van K&S Bouw en de derde prijs ging tenslotte naar John en Jan van De Kruijf Sportmassage.

En natuurlijk was er de door iedereen de verfoeide en gehate, poedelprijs die werd “gewonnen” door de dames Djamilla en Eva. (uit piëteit noemen we geen bedrijfsnaam)

De oudste deelnemer, de 92 jarige Ben Hendriks, werd op een ludieke manier in het zonnetje gezet door Peter van der Laan, een medespeler.

Heetste bal

Nieuw was de speciaal voor deze zeer warme dag in het leven geroepen prijs voor de deelnemer met de “heetste bal”. Aan het begin van de derde partij heeft een onafhankelijke  jury de temperatuur van de boules opgemeten en vastgesteld welke boule de hoogste temperatuur had. Winnaar van deze “heetste bal” met 50 graden Celsius werd Kees Glismeijer.

De organisatie kijkt met plezier terug op een geslaagd en sportief bedrijventoernooi.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu