Gepubliceerd 27 juni 2021

Win overhandigt fotoboekje Nieuwerbrug aan burgemeester

De werkgroep innovatie Nieuwerbrug (WIN) heeft 23 juni tijdens de gemeenteraadsvergadering het eerste exemplaar van een boekje met ansichtkaarten van Nieuwerbrug “toen en nu” aangeboden aan burgemeester Christiaan van der Kamp. De burgemeester nam in de raadszaal het eerste boekje in ontvangst uit handen van Marco van Schadewijk en Jan de Mol, respectievelijk de secretaris en de voorzitter van de WIN.

Marco benadrukte in een kort aanbiedingswoordje dat het voltooien van de herinrichting van Nieuwerbrug een mijlpaal betekent die het waard is om even bij stil te staan, maar dat er ook nog belangrijke projecten op de agenda staan – denk aan de herinrichting van de Weijpoort, de nieuwbouw van de school, de woningbouw Wijde Wiericke fase 3 en 4. Jan bedankte enkele medewerkers van de gemeente die met name een rol hebben gespeeld bij de herinrichting.

De WIN zal de komende tijd het boekje en de aanbiedingsbrief bij ieder Nieuwerbrugs huishouden aan de deur bezorgen.

Lees meer op de website van Nieuwerbrug

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN