20 december 2020

Willem Lok en WDS na dit seizoen uit elkaar

Na dit seizoen vertrekt Willem Lok bij WDS. De trainer is bezig aan z’n derde seizoen. Het bestuur van WDS hanteert het beleid om na drie jaar weer een nieuwe trainer aan te stellen.

Het afgelopen en afgebroken seizoen 2019-2020 bungelde WDS in de onderste regionen van de 4e klas. In dit seizoen kwam WDS in de 3 gespeelde wedstrijden tot 1 overwinning en dat was tegen Bodegraven. Lok gaat niet direct op zoek naar een nieuwe club, echter als er een interessante club zich aandient dan wil ie wel weer een nieuwe uitdaging aangaan.

• Bericht & beeld: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu