Gepubliceerd 8 juli 2023

Willem Ginjaar nieuw raadslid namens Lokaal Liberaal

Afgelopen woensdag is Willem Ginjaar (1956) beëdigd tot gemeenteraadslid namens Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk. Hij volgt Frank Rijkaart op die na de verkiezingen voor de Provinciale Staten de functie van gedeputeerde van Zuid-Holland namens Boeren Burger Beweging (BBB) heeft aanvaard.

Willem Ginjaar, sinds 5 juli 2023 raadslid namens Lokaal Liberaal

Willem Ginjaar heeft 30 jaar in Zeeland gewoond en werkte in de horeca. Sinds 2020 woont hij in Reeuwijk en is sinds 2015 directeur van LoopbaanNaPolitiek. Een bureau dat voormalig politiek bestuurders die gebruik maken van de wachtgeldregeling, helpt bij het vinden van een nieuwe baan. Van april 2006 tot april 2015 was hij lid van het Dagelijks Bestuur van het Zeeuwse waterschap Scheldestromen.

Lokaal Liberaal is een afsplitsing van de VVD en heeft sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 2 zetels in de gemeenteraad die nu worden bemand door Willem Zuyderduyn en Willem Ginjaar.

Tekst en foto Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN