Gepubliceerd 8 juli 2023

Willem Ginjaar nieuw raadslid namens Lokaal Liberaal

Afgelopen woensdag is Willem Ginjaar (1956) beëdigd tot gemeenteraadslid namens Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk. Hij volgt Frank Rijkaart op die na de verkiezingen voor de Provinciale Staten de functie van gedeputeerde van Zuid-Holland namens Boeren Burger Beweging (BBB) heeft aanvaard.

Willem Ginjaar, sinds 5 juli 2023 raadslid namens Lokaal Liberaal

Willem Ginjaar heeft 30 jaar in Zeeland gewoond en werkte in de horeca. Sinds 2020 woont hij in Reeuwijk en is sinds 2015 directeur van LoopbaanNaPolitiek. Een bureau dat voormalig politiek bestuurders die gebruik maken van de wachtgeldregeling, helpt bij het vinden van een nieuwe baan. Van april 2006 tot april 2015 was hij lid van het Dagelijks Bestuur van het Zeeuwse waterschap Scheldestromen.

Lokaal Liberaal is een afsplitsing van de VVD en heeft sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 2 zetels in de gemeenteraad die nu worden bemand door Willem Zuyderduyn en Willem Ginjaar.

Tekst en foto Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN