Gepubliceerd 16 juli 2022

Wilco Hoenderdos in Gast uit de Streek

Wilco Hoenderdos is maandag 18 juli om 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Het interview begint meteen al met een indiscrete vraag: “Hoe oud ben je?”. Het antwoord is verrassend.

Wilco Hoenderdos

Wilco werkte bij de gebroeders Schuitema op de afdeling interne controle en toen dat bedrijf zijn hoofdkantoor in Bodegraven vestigde, verhuisde Wilco van zijn geboortestad Amsterdam naar Bodegraven. Daar ontmoette hij zijn grote liefde Wim Tuls. Zingen is zijn grote hobby en dat is te horen, hij heeft een stem als een klok. Verder maakt hij IJdo en Co bij Editie Groene Hart en maakt hij radio- en tv-programma’s bij BR6. Binnenkort begint hij met de tv-serie Toonbeeld van Kunst.


Het interview wordt dinsdag 19 juli om 22.00 uur en zondag 24 juli om 19.00 uur herhaald op de radio. Het gesprek is ook terug te horen via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN