Gepubliceerd 16 juli 2022

Wilco Hoenderdos in Gast uit de Streek

Wilco Hoenderdos is maandag 18 juli om 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Het interview begint meteen al met een indiscrete vraag: “Hoe oud ben je?”. Het antwoord is verrassend.

Wilco Hoenderdos

Wilco werkte bij de gebroeders Schuitema op de afdeling interne controle en toen dat bedrijf zijn hoofdkantoor in Bodegraven vestigde, verhuisde Wilco van zijn geboortestad Amsterdam naar Bodegraven. Daar ontmoette hij zijn grote liefde Wim Tuls. Zingen is zijn grote hobby en dat is te horen, hij heeft een stem als een klok. Verder maakt hij IJdo en Co bij Editie Groene Hart en maakt hij radio- en tv-programma’s bij BR6. Binnenkort begint hij met de tv-serie Toonbeeld van Kunst.


Het interview wordt dinsdag 19 juli om 22.00 uur en zondag 24 juli om 19.00 uur herhaald op de radio. Het gesprek is ook terug te horen via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN