31 oktober 2022

Oud-wethouder Rotterdam voorgedragen als burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk

Michiel Grauss (52) uit Capelle aan den Ijssel, sinds 2018 wethouder in Rotterdam, is voorgedragen als burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk. De Vertrouwenscommissie, bestaande uit leden van alle acht fracties, is gisteravond naar zijn woning getogen om hem te feliciteren. Grauss is lid van de combinatie SGP/Christenunie.

Grauss beheerde in Rotterdam de portefeuille Armoedebestrijding, Armoedebestrijding en Informele Zorg. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen.

Hij is voorgedragen uit 21 ‘uitstekende kandidaten’, zoals Remco Tijssen (Burgerbelangen) namens de Vertrouwenscommissie zei. Hij zat samen met CDA-er Jan Vergeer de Vertrouwenscommissie voor. Grauss zal midden januari worden geïnstalleerd nadat de Kroon de voordracht heeft bevestigd.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu