25 november 2021

Wethouder Inge Nieuwenhuizen blikt terug, nu te zien bij BR6

Na bijna vier jaar wethouderschap vertrekt Inge Nieuwenhuizen naar De Wolden in Drenthe, waar ze op 16 december wordt geïnstalleerd als burgemeester.

Interview met wethouder Inge nieuwenhuizen

In gesprek met Een Andere Blik op lokale omroep BR6 kijkt zij terug op haar werkzaamheden in Bodegraven-Reeuwijk, toont zich tevreden dat projecten als de reconstructie van de Zoutmansweg/Raadhuisweg in Reeuwijk en de reconstructie van het centrum van Bodegraven in beweging zijn gekomen en roemt de samenwerking tussen gemeente en bewoners. Ook gaat ze in op de vraag waarom ze het grootste deel van deze vier jaar niet binnen de gemeente heeft gewoond.

Ieder oneven uur is het interview te zien op tv bij BR6.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu